Odkrijte naravne in kulturne
znamenitosti Prekmurja

Značilnosti, ki delajo Prekmurje
edinstveno

Privoščite si prijeten oddih v
prijaznem in domačem okolju

Kolesarske poti po Prekmurju

Izberite izlet in spoznajte
Prekmurje po svojem okusu

Prostorske slike znamenitosti
Življenje ob Muri nekoč Sun, 31. Jan 2016
Zaradi svoje neukrotljivosti je Mura postala idealna naravna ločnica za tisočletno zgodovinsko in politično razmejitev. Fizična osamitev prebivalcev z obeh bregov se najbolj izraža v samostojnem jezikovnem izročilu. Vas zanima kakšno je bilo življenje ob Muri nekoč? Oglejte si stalno razstavo v Pokrajinskem muzeju Murska Sobota.
Božična tržnica Sun, 13. Dec 2015
V Moravskih Toplicah bo med 19. in 31. decembrom na parkirišču pri Mercatorju potekala tradicionalna Božična tržnica. Obiskovalce bodo pričakale številne stojnice z lokalnimi, praznično obarvanimi rokodelskimi izdelki in dobrotami, ki so tudi odlična priložnost za nakup darila za najdražje. Tržnico lahko obiščete med 9. in 13. uro, v predprazničnih dneh pa po 14. uri.
Koncertno poletje v MT Sun, 02. Aug 2015
V Termah 3000 se bo čez poletje odvijal pester nabor glasbenih nastopov. Že tako vroče poletje bo na bazenih dodatno ogrela skupina Blue planet, ki bo 7. in 28. avgusta (od 16. ure naprej) postregla z glasbenima Pool party nastopoma, koncertno poletje pa 15. avgusta obeta še večerniu glasbeni spektakel skupine Siddharta. Naj bodo glasbeni večeri dodaten razlog za obisk Pomurja, oaze dobrega počutja.
Nazaj | 2 | Naprej


Prekmurje na dlani © Prekmurje na dlani 2007-2017 | Sofura d.o.o |
nedelja, 26 marec 2017 | 28.si
 nem ang slo