Odkrijte naravne in kulturne
znamenitosti Prekmurja

Značilnosti, ki delajo Prekmurje
edinstveno

Privoščite si prijeten oddih v
prijaznem in domačem okolju

Kolesarske poti po Prekmurju

Izberite izlet in spoznajte
Prekmurje po svojem okusu

Prostorske slike znamenitosti
Terme 3000 Fri, 22. Apr 2016
Aprila so Terme 3000 odprle zunanje bazene in adrenalinske tobogane Aqualoop in Kamikaze ter Zipline nad bazeni. Del doživljajskega vodnega parka so še vodne atrakcije: divja reka z brzicami, vodno-zračni ležalniki, gejzirji, slapovi, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodni tokovi. Vabljeni!
Življenje ob Muri nekoč Sun, 31. Jan 2016
Zaradi svoje neukrotljivosti je Mura postala idealna naravna ločnica za tisočletno zgodovinsko in politično razmejitev. Fizična osamitev prebivalcev z obeh bregov se najbolj izraža v samostojnem jezikovnem izročilu. Vas zanima kakšno je bilo življenje ob Muri nekoč? Oglejte si stalno razstavo v Pokrajinskem muzeju Murska Sobota.
Božična tržnica Sun, 13. Dec 2015
V Moravskih Toplicah bo med 19. in 31. decembrom na parkirišču pri Mercatorju potekala tradicionalna Božična tržnica. Obiskovalce bodo pričakale številne stojnice z lokalnimi, praznično obarvanimi rokodelskimi izdelki in dobrotami, ki so tudi odlična priložnost za nakup darila za najdražje. Tržnico lahko obiščete med 9. in 13. uro, v predprazničnih dneh pa po 14. uri.
Nazaj | 2 | Naprej


Prekmurje na dlani © Prekmurje na dlani 2007-2017 | Sofura d.o.o |
petek, 20 Oktober 2017 | 28.si
 nem ang slo