Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkihOdkrijte naravne in kulturne
znamenitosti Prekmurja

Značilnosti, ki delajo Prekmurje
edinstveno

Privoščite si prijeten oddih v
prijaznem in domačem okolju

Kolesarske poti po Prekmurju

Izberite izlet in spoznajte
Prekmurje po svojem okusu

Prostorske slike znamenitosti

Za zdravo in kvalitetno spanje:
izdelki iz ajdovih luščin

Iz pestre ponudbe poiščite kaj
za sebe ali svoje bližnje
19. občinske Vaške igre Wed, 02. Jul 2014
12. julija bodo v Noršincih že 19. vaške igre Občine Moravske Toplice. Ekipe iz posameznih vasi se bodo pomerile v tradicionalnih igrah in kmečkih opravilih, kot so vlečenje vrvi, sestavljanje voza, vožnja samokolnice in žogica skokica, obeta pa se še igra presenečenja. Prireditev se začne ob 12. uri, manjkalo pa ne bo dobre hrane in pijače. Zvečer bo prisotne zabaval ansambel Duo Dessert.
Vabljeni!
Festival dobrot čet, 12. Jun 2014
V soboto, 14. junija 2014, bo v Termah 3000 v Moravskih Toplicah Festival prekmurskih dobrot. Bograč, gibanice in številne druge, za prekmurje značilne jedi. Program bodo pestrili rokodelci z izdelki domače obrti, prisotne pa bosta zabavala Ansambel Štrk in moderator Gorazd Žilavec. Dogodek ima tudi dobrodelno noto, zato ni razloga, da se ga ne bi udeležili.
Vabljeni!
Pohod po martjanski poti Sun, 25. May 2014
V soboto, 31. maja 2014 ob 10. uri, v TD Martjanci prirejajo Pohod po martjanski poti. Pot je dolga 8 km in je primerna tudi za ljubitelje nordijske hoje. Pretežno namreč poteka po makadamu, nekaj pa je asfalta. Simbolična prijavnina znaša 2 €, zajema pa prigrizke in okrepčila, organizacijo ter lepo vreme. Zbor udeležencev je ob 9.30 uri pri nogometnem igrišču.
Vabljeni!
| 1 | Naprej


Prekmurje na dlani © Prekmurje na dlani 2007-2011 | Sofura d.o.o |
sobota, 26 julij 2014 | 28.si
 nem ang slo