Odkrijte naravne in kulturne
znamenitosti Prekmurja

Značilnosti, ki delajo Prekmurje
edinstveno

Privoščite si prijeten oddih v
prijaznem in domačem okolju

Kolesarske poti po Prekmurju

Izberite izlet in spoznajte
Prekmurje po svojem okusu

Prostorske slike znamenitosti

Za zdravo in kvalitetno spanje:
izdelki iz ajdovih luščin

Iz pestre ponudbe poiščite kaj
za sebe ali svoje bližnje
Vabljeni na Pohod po sladki poti Mon, 02. Mar 2015
V nedeljo, 8. marca 2015 ob dnevu žena, bo že 12. Pohod po sladki poti. Zbor udeležencev je ob 10. uri pri vaško gasilskem domu v Ratkovcih, nakar sledi okrepčilo, krajši kulturni program in odhod. Postanek z okrepčilom bo pri Časarjevem mlinu, na koncu pa se obeta topla malica. Pot je srednje zahtevna in dolga približno 14 km, prijavnina pa znaša 9 €. Ne pozabite na primerno obutev in obilico dobre volje!
Vabljeni v Tešanovce na 12. Prešernov pohod Wed, 04. Feb 2015
Ob kulturnem prazniku društva iz Tešanovcev pripravljajo že 12. tradicionalni Prešernov pohod. Na slabih 15 km dolgi nezahtevni poti se obeta postanek z okrepčilom in krajšo proslavo v spomin na Franceta Prešerna, na koncu pa bo pohodnike čakal topel obrok in zabavni program z nastopom skupine Duo Nostalgija. Zbor udeležencev je ob 10. uri pred gasilskim domom, prispevek za udeležbo pa znaša 7 €.
V Moravskih Toplicah pustovanje na prostem Tue, 20. Jan 2015
Zdaj že tradicionalno pustno rajanje, na katerem vsako leto izberejo najlepše posamične in skupinske maske, bo letos v soboto, 14. februarja 2015, s pričetkom ob 13. uri. Osrednje prizorišče bo na parkirišču pred Mercatorjem v Moravskih Toplicah, kjer bo potekalo pestro odrsko dogajanje, program za otroke, stojnice s ponudbo krofov in domačih jedi, za najlepše maske pa organizator obljublja lepe nagrade. Vstopnine ni, vljudno vabljeni!
| 1 | Naprej


Prekmurje na dlani © Prekmurje na dlani 2007-2011 | Sofura d.o.o |
torek, 3 marec 2015 | 28.si
 nem ang slo