Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkihOdkrijte naravne in kulturne
znamenitosti Prekmurja

Značilnosti, ki delajo Prekmurje
edinstveno

Privoščite si prijeten oddih v
prijaznem in domačem okolju

Kolesarske poti po Prekmurju

Izberite izlet in spoznajte
Prekmurje po svojem okusu

Prostorske slike znamenitosti

Za zdravo in kvalitetno spanje:
izdelki iz ajdovih luščin

Iz pestre ponudbe poiščite kaj
za sebe ali svoje bližnje
Pozdrav pomladi Mon, 07. Apr 2014
V soboto, 12. aprila 2014, bo v vaškem domu v Martjancih tradicionalna razstava različnih izdelkov in aranžmajev s spomladansko motiviko prebujanja pomladi in velike noči. Izdelke bodo na ogled postavili vsi, ki jih veseli ustvarjalnost, ljudska umetnost ali se ukvarjajo z rokodelstvom. Zaradi tematike je organizator, Turistično društvo Martin, razstavo pomenljivo poimenoval kar Pozdrav pomladi. Vabljeni!
Pustovanje 2014 Tue, 25. Feb 2014
Na pustno soboto, 1. marca 2014 ob 13. uri, bo tudi letos v Moravskih Toplicah tradicionalno pustovanje na prostem. Vrhunec bogatega animacijskega programa bo izbor najlepših skupinskih in posamičnih mask, ki bodo deležne pestrih nagrad, manjkalo pa ne bo tudi animacije za otroke ter krofov in domačih dobrot. Vabljeni, da skupaj odženemo zimo!
Valentinov ples Fri, 14. Feb 2014
Valentinov vikend je pred vrati, zato Terme 3000 v soboto, 15. 2. 2014, v restavraciji hotela Termal v Moravskih Toplicah, prirejajo Valentinov ples. Prijeten večer, na katerem boste ob dobri hrani in pijači deležni tudi prijetnih tonov ansambla Horizont. Vljudno vabljeni vsi zaljubljeni in tisti, ki bi želeli poseben dan preživeti v družbi vam najdražje osebe. Dodatne informacije dobite na 051677780.
| 1 | Naprej


Prekmurje na dlani © Prekmurje na dlani 2007-2011 | Sofura d.o.o |
petek, 25 april 2014 | 28.si
 nem ang slo