Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkihOdkrijte naravne in kulturne
znamenitosti Prekmurja

Značilnosti, ki delajo Prekmurje
edinstveno

Privoščite si prijeten oddih v
prijaznem in domačem okolju

Kolesarske poti po Prekmurju

Izberite izlet in spoznajte
Prekmurje po svojem okusu

Prostorske slike znamenitosti

Za zdravo in kvalitetno spanje:
izdelki iz ajdovih luščin

Iz pestre ponudbe poiščite kaj
za sebe ali svoje bližnje
Trezino senje 2014 Wed, 15. Oct 2014
V Murski Soboti je tudi letos Trezino senje, ki ima bogato tradicijo že vse od leta 1479, ko je Kralj Matjaž mestu podelil pravico do prostega prirejanja sejmov. V centru Murske Sobote čez 400 rokodelcev in kramarjev ponuja različno blago, na voljo pa so tudi številni izdelki domače in umetnostne obrti. Sejem je hkrati tudi družabni dogodek. Številni obiskovalci se po dolgem času srečajo ravno v sejemskem vrvežu, kjer se ustavijo ob stojnicah s tipično jedačo in pijačo ter v miru pokramljajo.
»Krompirjeva« tržnica Mon, 06. Oct 2014
V času »krompirjevih počitnic« bo na stojnicah pred Cafe Praline v Termah 3000 organizirana Krompirjeva turistična tržnica, pravi mali sejem domače in umetnostne obrti in izdelkov ter pridelkov lokalnih ponudnikov, ki bo potekal med 31. oktobrom in 2. novembrom. Poseben poudarek bo letos na izdelkih iz buč.
18. občinski praznik čet, 04. Sep 2014
Občina Moravske Toplice tudi letos pripravlja slovesnost ob prazniku občine. Osrednja prireditev bo v soboto, 6. septembra 2014 od 15.30 ure naprej, pod velikim šotorom v Andrejcih. Slavnostni govornik bo župan, Alojz Glavač, za kulturni program pa bodo poskrbeli otroški pevski zbor in folklorna skupina OŠ Fokovci, Lea Sapač in Ladislav Györek ter Gorički Klantoši. Na voljo bosta tudi jedača in pijača, za zabavo pa bo skrbel ansambel Pravi moment. Vabljeni!
| 1 | Naprej


Prekmurje na dlani © Prekmurje na dlani 2007-2011 | Sofura d.o.o |
sobota, 25 Oktober 2014 | 28.si
 nem ang slo