Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkihOdkrijte naravne in kulturne
znamenitosti Prekmurja

Značilnosti, ki delajo Prekmurje
edinstveno

Privoščite si prijeten oddih v
prijaznem in domačem okolju

Kolesarske poti po Prekmurju

Izberite izlet in spoznajte
Prekmurje po svojem okusu

Prostorske slike znamenitosti

Za zdravo in kvalitetno spanje:
izdelki iz ajdovih luščin

Iz pestre ponudbe poiščite kaj
za sebe ali svoje bližnje
Etno večeri v Termah Mon, 28. Jul 2014
V juliju in avgustu bodo četrtkovi večeri v Termah 3000 začinjeni z etno nastopi plesnih in glasbenih skupin. Dogajanje bo potekalo na terasi slaščičarne Café Praliné s vsakokratnim pričetkom ob 20. uri. Nastopili bosta folklorni skupini iz Motvarjevcev in Bogojine, kulturno društvo Künštni Prleki, romsko društvo Romano Jilo ter društvo godcev in pevcev Gorički Lajkoši. Vljudno vabljeni!
19. občinske Vaške igre Wed, 02. Jul 2014
12. julija bodo v Noršincih že 19. vaške igre Občine Moravske Toplice. Ekipe iz posameznih vasi se bodo pomerile v tradicionalnih igrah in kmečkih opravilih, kot so vlečenje vrvi, sestavljanje voza, vožnja samokolnice in žogica skokica, obeta pa se še igra presenečenja. Prireditev se začne ob 12. uri, manjkalo pa ne bo dobre hrane in pijače. Zvečer bo prisotne zabaval ansambel Duo Dessert.
Vabljeni!
Festival dobrot čet, 12. Jun 2014
V soboto, 14. junija 2014, bo v Termah 3000 v Moravskih Toplicah Festival prekmurskih dobrot. Bograč, gibanice in številne druge, za prekmurje značilne jedi. Program bodo pestrili rokodelci z izdelki domače obrti, prisotne pa bosta zabavala Ansambel Štrk in moderator Gorazd Žilavec. Dogodek ima tudi dobrodelno noto, zato ni razloga, da se ga ne bi udeležili.
Vabljeni!
| 1 | Naprej


Prekmurje na dlani © Prekmurje na dlani 2007-2011 | Sofura d.o.o |
torek, 29 julij 2014 | 28.si
 nem ang slo