Odkrijte naravne in kulturne
znamenitosti Prekmurja

Značilnosti, ki delajo Prekmurje
edinstveno

Privoščite si prijeten oddih v
prijaznem in domačem okolju

Kolesarske poti po Prekmurju

Izberite izlet in spoznajte
Prekmurje po svojem okusu

Prostorske slike znamenitosti

Za zdravo in kvalitetno spanje:
izdelki iz ajdovih luščin

Iz pestre ponudbe poiščite kaj
za sebe ali svoje bližnje
Pustovanje na prostem Tue, 20. Jan 2015
Zdaj že tradicionalno pustovanje, na katerem vsako leto izberejo najlepše posamične in skupinske maske, bo letos v soboto, 14. februarja 2015, s pričetkom ob 13. uri. Osrednje prizorišče bo na parkirišču pred Mercatorjem v Moravskih Toplicah, kjer bo potekalo pestro odrsko dogajanje, program za otroke, stojnice s ponudbo krofov in domačih jedi, za najlepše maske pa organizator obljublja lepe nagrade. Vstopnine ni, vljudno vabljeni!
Vse dobro v 2015! čet, 25. Dec 2014
Želimo vam prijetne božične praznike in srečno novo leto 2015! Naj bo to leto polno optimizma, pristnih odnosov, druženja z najbližjimi, predvsem pa osebnega zadovoljstva ob aktivnih turističnih užitkih, doživetih v prelepem in pristnem Prekmurju.
Na Razkrižju uprizoritev Božične noči Tue, 23. Dec 2014
Ustvarjalci predstavo pripravljajo že 17. leto zapored, odvija pa se v čudovitem naravnem okolju ob Ivanovem izviru, kjer s pomočjo luči ustvarijo pravo atmosfero Božične noči. V šestih slikah je uprizorjeno Kristusovo rojstvo, poleg govorjenja pa predstava vključuje še obilo petja, tudi zborovskega. Ogledate si jo lahko 24. decembra ob 19. uri ali 3. januarja ob 19. uri. Vstopnine ni, ustvarjalci zbirajo zgolj prostovoljne prispevke. Vabljeni!
| 1 | Naprej


Prekmurje na dlani © Prekmurje na dlani 2007-2011 | Sofura d.o.o |
cetrtek, 29 januar 2015 | 28.si
 nem ang slo