Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Naša ponudba
Na naših izletih si boste lahko ogledali lepote te čudovite pokrajine. Obiskali boste posamezne znamenitosti, ki tvorijo zaokroženo celoto, zraven pa boste lahko okusili tudi dobrote, ki jih ponuja tradicionalna kuhinja.

Če pa bi Prekmurje radi globlje raziskali in si tu privoščili oddih, vam ponujamo apartmaje Potoček, Sonce in Apartma111, ki vam skupno nudijo prenočišče za kar štirinajst oseb.

Za informacije o dnevnem dogajanju, nakup razglednic, kopalk in rokavčkov so vam na voljo trgovine Marjetica, Vijolica, Piri in Trobentica. Nahajajo se v hotelih Livada (Terme 3000 Moravske Toplice), Lipa (Terme Lendava), Termal (Terme 3000 Moravske Toplice) in Zeleni gaj (Terme Banovci) Panonskih term.

Da bi si lahko privoščili resnično sproščujoč in brezhiben spanec, ki poleg tega zagotavlja tudi primerno ležišče za ljudi, ki imajo določene zdravstvene težave, lahko pri nas dobite še vzglavnike in druge spalne pripomočke iz popolnoma naravno pridelanih ajdovih luščin.

Ponujamo vam torej venček možnosti, da doživite Prekmurje. Na vas je le, da izberete s čim vas lahko razvajamo. Vabimo vas v PREKMURJE, ki se vam z nami ponuja kot NA DLANI.
Prekmurje na dlani © Prekmurje na dlani 2007-2011 | Sofura d.o.o |
petek, 21 november 2014 | 28.si
 nem ang slo