Naša ponudba
S predlogi izletov vas vabimo k ogledu lepot te čudovite pokrajine. Obiščite številne znamenitosti, odkrijte njene značilnosti, okusite kulinarične dobrote, ki jih ponuja tradicionalna prekmurska kuhinja ter se naužijte miru in neokrnjene narave.

Ker je ponudba Prekmurja preveč pestra, da bi jo lahko raziskali zgolj v enem dnevu, vam predlagamo daljši oddih, za katerega si izberite enega od apartmajev Potoček, Sonce in Apartma111, ki skupno nudijo udobno in ugodno prenočišče za do štirinajst oseb.

Na prelomu Goričkega in Ravenskega dela so apartmaji tudi odlično izhodišče za kolesarjenje. Prekmurska ravnica namreč edina v Sloveniji ponuja popolnoma raven teren za manj zahtevne kolesarje in družine, na goričkih gričih pa boste na svoj račun prišli tudi najbolj zahtevni. Postrezite si s kakšnim od ponujenih predlogov kolesarskih poti in se prepustite raziskovanju.

Za lažjo izbirao obiska znamenitosti vam ponujamo nekaj prostorskih fotografij. Ob ogledu boste dobili občutek, kot da ste sredi dogajanja, vendar vas to naj ne odvrne od obiska le teh. Ljudje, širša okolica, dodatna ponudba in vse ostalo vas bo še dodatno navdušilo do te mere, da se boste želeli vedno znova vračati k nam.

Ponujamo vam torej venček možnosti, da doživite Prekmurje. Na vas je le, da izberete s čim vas lahko razvajamo. Vabimo vas v PREKMURJE, ki se vam z našo pomočjo ponuja kot NA DLANI.

Prekmurje na dlani © Prekmurje na dlani 2007-2024 | Sofura d.o.o |