Naša ponudba
Na izletih, ki jih predlagamo, si lahko ogledate lepote te čudovite pokrajine. Obiskali boste posamezne znamenitosti, ki tvorijo zaokroženo celoto, zraven pa boste lahko okusili tudi dobrote, ki jih ponuja tradicionalna prekmurska kuhinja.

Če pa bi Prekmurje radi globlje raziskali in si tu privoščili oddih, vam ponujamo apartmaje Potoček, Sonce in Apartma111, ki vam skupno nudijo prenočišče za kar štirinajst oseb.

Apartmaji so tudi odlično izhodišče za kolesarjenje, saj Prekmurje edino v Sloveniji ponuja popolnoma raven teren, primeren predvsem za manj zahtevne kolesarje in družine. Brez skrbi, zaradi goričkih gričev boste na svoj račun prišli tudi najbolj zahtevni, zato izmed ponujenih izberite svoj predlog in se prepustite raziskovanju.

Za informacije o dnevnem dogajanju, nakup razglednic, kopalk in rokavčkov sta vam na voljo trgovini Vijolica in Piri, ki se nahajata v hotelih Termal (Terme 3000 Moravske Toplice) in Lipa (Terme Lendava).

Ponujamo vam torej venček možnosti, da doživite Prekmurje. Na vas je le, da izberete s čim vas lahko razvajamo. Vabimo vas v PREKMURJE, ki se vam z nami ponuja kot NA DLANI.

Prekmurje na dlani © Prekmurje na dlani 2007-2011 | Sofura d.o.o |
ponedeljek, 2 marec 2015 | 28.si
 nem ang slo